Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

A keni mundësi me ia bërë kartelën një arsimtari?

Pyetje:

 

Në shkollën tone një arsimtar ia ka filluar punes ne shtator te ketij viti, ky ka ardhur nga SHFM " ASLLAN THAQI " nga Karaçeva e Poshtme dhe nuk posedon kartelë të sindikatës. A keni mundësi me ia bërë kartelën?

 

 

Përgjigjje:

Kandidati, Skender Keka, duhet të hyj në web-faqen e SBASHK-ut:http://www.sbashk-rks.org/.

Në këtë web-faqe,në anën e djathtë gjendet një rubrikë ku shkruan FORMULARI PER KARTELA SINDIKALE - SHKARKO KETU,  pasi të klikoni aty, automatikisht formulari do të hapet në kompjuterin e tij dhe atë formular duhet ta plotësoni në mënyrë elektronike me të gjitha të dhënat e kërkuara. Atë formular të plotësuar, na dërgoni pastaj në këtë email adresë: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook