Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Kamenicë

Kryetar: Lulzim Thaqi

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.">

+383(0) 44 225 576

Butoni posht