Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Shërbime shëndetësore dhe barna

,,Klinika Amerikane" shpk, të cilën e përfaqëson z. Vullnet Kusari, drejtor i Përgjithshëm bëri marrëveshje bashkëpunimi me SBASHK-un për te gjithe anëtarët qe të marrin shërbimet në institucionin shëndetësor, sipas kritereve të parapara në këtë marrvëshje.

. Institucioni Shëndetësor do t'i mundësojë anëtarëve të SBASHK-ut shërbime cilësore dhe përkujdesje maksimale në shërbimet që ofron Institucioni.

2.2.Institucioni Shëndetësor do të ofrojë 10% zbritje për të gjitha shërbimet e Institucionit, përveç shërbimeve të procedurës së IVF.

2.3. Përfituesit e shërbimeve me zbritje sipas parag. 2.2 do të jenë anëtarët e SBASHK-ut dhe familja e ngushtë e tyre si: anëtari i sindikatës, gruaja e anëtarit, fëmijët e anëtarit, nëna dhe babai i anëtarit të sindikatës.

2.4.Institucioni Shëndetësor do të ofrojë konsultën e parë pa pagesë për anëtarët e SBASHK-ut (vlen vetëm për anëtarin që posedon kartelën e anëtarësisë dhe jo familjarët)

Klinika "Fermed Dent" rr.Afrim Vitia Nr.1(4 Llullat) - Prishtinë, ofron 20% zbritje per antarët e sindikates për shërbimet stomatologjike (Diagnozë orale, Radiologji, Profilaksi me aplikimin e silantëve, Periodontologji, Protetikë fikse, Protetikë e lëvizshme, Endodonci, Implantolgji, Ortodonci, Pedodonti, Piercing në dhëmbë, Pllaka transparente, Restorativë, Estetikë dentare) që punohen në Fermed Dent. Gjithashtu oferta vlen edhe për antarët e ngusht te familiarve te sindikalistëve.
Ordinanca "Derma D" Perballë Parkut te Qytetit Prishtinë, ofron 20% zbritje për testet që punohen në Prolab dhe 15% për testet specifike që dërgohen në laboratorin: Cerba Paris (çmimi i transportit të mostrës nuk hynë në ofertë, është i pandryshueshëm).
Spitali Amerikan "American Hospital Kosova" SH.P.K, ofron 20% zbritje ne sherbimet diagnostifikuese dhe 15% ne nderhyrjet kirurgjikale
Barnatorja "Besnik Basholli", Vushtrri, ofron 10% zbritje

Barntatore ,,Vjosa Farm", Suharekë, ofron zbritje 10%
Laboratori "Dina" Drenas, zbritje 40% ne te gjitha sherbimet
Barnatore "J-Pharma" Drenas, zbritje cmimesh prej 5%
Ordinanca "Foto Dhëmbi" Lipjan, zbritje prej 11% për fotografim të dhëmbëve
Barnatore "MENTH" Lipjan, zbritje prej 5% te produkteve mjekësore
"Era Med" dhe "Era Pharm"- Malisheve - zbritje nga 5% deri ne 30%
Klinika Specialistike Stomatologjike "Feha Dent" Drenas
Vizita stomatologjike, vizita specialistike stomatologjike dhe përshkrimi i terapisë janë falas.
Nxjerrja e dhëmbit të qumështit 1 euro,
Nxjerrja e dhëmbit të përhershëm 5 euro ,
mbushja e dhëmbit me amallgan 10 euro,
mbushja e dhëmbit me kompozit 15 euro
Pastrimi i dhëmbëve 10 euro,
zbardhimi i dhëmbëve ( një seancë) 30 euro,
kurora e porcelanit 30 euro, 50 dhe 70.
Kurora e zirkonit 120,
proteza totale 80 dhe 120,
aparati ortondik mobil 180 dhe ortodontia fikse 1200 euro si rezultat i marrëveshjes me "Feha Dent".

Barnatore "ERZA", Skenderaj - zbritje 15% (pronar Musa Meha)
Barnatore "ARIANA", Klinë - zbritje 10%
OPS ORL "AURIS", Vushtrri - zbritje 20%
Barnatore "HUMANA", Gjilan - zbritje 15%
Ordinanca Stomatologjike "VITA DENT" Shtime - nxerrje e dhëmbit zbritje 20%, mbushje e dhëmbit zbritje 10%, mbushje e dhëmbit me trajtim kanalesh zbritje 10%, proteza mobile zbritje 10%, ura metal-porcelan zbritje 15% dhe ura zirkoni zbritje 8%
Barnatore "VITA O2" Shtime - zbritje 8%
Barnatore "SIGMA 2", Shtime- zbritje 10%
Ordinanca dentale private "CANI DENT". Shtime - zbritje 20%
Laboratori "BIOTEKNIK", Prishtinë - zbritje 20%
Spitali special për sëmundje kardiovaskulare IMH (INTERNATIONAL MEDICINE HOSPITAL), Preoc, Prishtinë - zbritje 15% në të gjitha shërbimet. Ata që pajisen edhe me MED card (të spitalit) përfitojnë edhe 5% zbritje shtesë
Barnatore "GENTIANA-LUTEA", Mitrovicë- zbritje 5%
Qendra Diagnostike "PLEUR", Ferizaj - zbritje 15%
ORL "SHËNDETI", Ferizaj - zbritje 20% në kontrollat specialistike, 10% ndërhyrje kirurgjike dhe 5% për aparate të dëgjimit
O.S "COMFORT", Vushtrri - zbritje 20%
Klinika dentare "VICIADENT", Vushtrri - zbritje 20%
V.P.S "DEAR DENT", rr.Anton Arapi, Dardani, Prishtinë - zbritje 10%
Barnatore "BAYER PHARM" rr.Ilir Konushevci nr.48, Prishtinë - zbritje 10%
Ordinanca Private për mami "SHPRESA E NËNËS", Vushtrri - zbritje 20%
I.SH.P "VITA DENT", Vushtrri - zbritje 20%
Barnatore "ALBANI PHARM", Vushtrri - zbritje 8%
Laboratori "LABBIOHEM", Vushtrri - zbritje 10%
Ordinanca Specialistike e Mr.Sci.Dr. Sami Delijaj, Drenas - zbritje 20%
Ordinanca Stomatologjike "DONA-DENT", Lipjan - zbritje 20%
Ordninanca "ORIOPED", Drenas - zbritje 20%
Ordinanca "DARDANI DENT", Drenas - zbritje 15%
"BLERTA PHARM", Vushtrri - zbritje 8%
Barnatore "TIMI PHARM", Vushtrri - zbritje 8%
Poliklinika "ZEKA", Ferizaj - zbritje 10%
Poliklinika "EKSTRADENT", Ferizaj - zbritje 15% në të gjitha shërbimet
Ordinanca Traumatologjike "DR.LATA", Gjilan - zbritje 20%
Ordinanca për sëmundje të mushkërive, Dr. Nisret Hajrullahu, Gjilan - zbritje 20%
Ordinanca kardiologjike "DR.BESIMI" Gjilan - zbritje 30%
Barnatore "ALTEO", Gjilan - zbritje 13%
Laboratori "HEMOSLAB" Gjilan - zbritje 20%
Barnatore "ALOE PHARM" Gjilan - zbritje 15%
Ordinanca "UROLOGU", Gjilan - zbritje 20%
Ordinanca "ASPESA", Gjilan - zbritje 20%
Barnatore "ELITAPHARM" , Suharekë - zbritje 10%
OS për sëmundje të fëmijëve "NEONATUS", Suharekë- zbritje 20% (dr.Nexhat Rexha-pediatër)
Poliklinika "THERAMED-HB", Suharekë - 20%
Ordinanca Stomatologjike "DOLORDENT", Suharekë - zbritje 20%
Qendra Diagnostike "MEDICA", Suharekë - zbritje 20% në shërbimet : vizita specialistike dhe EEG (dr.Nazim Dakaj-spec.neurolog)
Ordinanca Stomatologjike "OPTIDENT", Suharekë - zbritje 20% në shërbime mjekësore stomatologjike - rëntgen për dhëmbë (përfaqesues dr.Bujar Bajraktari - adresa: rr.Brigada 123, Qendra Zejtare nr.2)
Poliklinika "MED-DIAGNOSTIKA", Suharekë - zbritje 50% në shërbimet e kësaj poliklinike si dhe 20% zbritje në laborator- të gjitha analizat biokimike dhe hematologjike (përfaqësues Gazmend Berisha)
Barnatore "DONI FARMACI", Klinë - zbritje 10%

 OPS "DENTAL", Klinë - zbritje 10%

Barnatore "ALTHAEA PHARM", rr.Rilindja Kombëtare, Malishevë, ofron zbritje 10% nga totali i faturës së mallit të blerë.

Ordinanca Specialistike Stomatologjise DENTLINE, rr.Muharrem Fejza, nr.31 Prishtine, ofron zbritje 30% ne te gjitha sherbimet per anetaret e SBASHK-ut dhe familjaret e tyre.

Ordinanca mjekësore AGAJ-MEDICAL, rr.Holger Petersen, lagja e spitalit, Prishtinë, ofron zbritje 30% për të gjitha shërbimet

QENDRA ESTETIKE ITALIANE (Qei) Prishtinë - 50% zbritje në të gjitha shërbimet

Laboratori "Mrika" Vushtrri, ofron 15% zbritje për anëtarët e SBASHK-ut, ndërsa për anëtarët e familjes së ngushtë të tyre zbritje prej 10%. 

Ordinanca stomatologjike "MORFODENT " Rr."Kemal Ataturku "-Mitrovicë (afēr Shtëpisë së shêndetit ), zbritje prej 33% nê të gjitha shërbimet

Spitali "United Hospital", Graçanicë, zbritje 10% nê të gjitha shërbimet

Laboratori "LITOLAB", Birivojcë,Kamenicë, ofron zbritje 15% nê të gjitha shërbimet për anëtarët e SBASHK-ut, ndërsa për anëtarët e familjes së ngushtë të tyre zbritje prej 10%.

Klinika dentare "Redentis", Kamenicë, ofron zbritje 10% nê të gjitha shërbimet për anëtarët e SBASHK-ut.

Ordinanca për terapi fizikale dhe rehabilitim "FIZIO-ACTIVE", Kamenicë, ofron zbritje 15% nê të gjitha shërbimet për anëtarët e SBASHK-ut.

 Poliklinika dhe Laboratori "Pinea Medical Center", Rr.Holger Pedersen, H-89, lok 01, Prishtine, ofron zbritje 25% per testet qe punohen ne kete poliklinike, 2% zbritje per certifikatat shendetesore, 20% per sherbimet e laboratorit qe punohen ne kete laborator 

 "Olive Medical Group"ofron 20% zbritje zbritje në shërbimet laboratorike (biokimi, mikrobiologji dhe hematologji), mjekësi familjare dhe në Dep. e Radiologjisë në pesë pikat e Olive Medical Group:

Olive Medical Group - Prishtinë

 • Adresa: rr.Rexhep Krasniqi, Kalabri
 • Spitali Olive
  Adresa: Kilometri i 9-të i magjistrales Prishtinë-Ferizaj
 • Prizren
  Adresa: rr. Wesley Clark 
 • Mitrovicë
  Adresa: rr. Minatorët e Trepçës
 • Gjilan
  Adresa: rr. 7 Shtatori
 • Suharekë
  Adresa: rr. Skënderbeu

Spitali Special me Terapi Fizikale dhe Rehabilitim Banja Nëna Naile në Kllokot, anëtarëve të SBASHK-ut u mundëson në mënyrë të organizuar, apo individualisht duke dëshmuar se janë anëtarë të  kësaj sindikate të marrin shërbimet standarde në këtë banjë me zbritje, sikur në marrëveshjen e kaluar.

 

Ordinanca   Fizioterapeutike "Synergy Clinic" me seli në rr.  Bashkim Fehmiu, Arbëri, Prishtinë, +38345653948, ofron zbritje prej 25 % per anetaret e SBASHK-ut, por edhe familjarët e tyre ne keto sherbime: Terapi fizikale, Terapi e kombinuar, terapi me radiofrekuencë, Dry-needling therapy, Kiropraktike dhe Osteopati

 

"Optika Moda" SH.P.K, ofron per anëtarët e SBASHK-ut zbritje për syze dioprtike prej 50 % nga çmimi ekzistues në ditën e marrjes, ndërsa për anëtarët e familjes së tyre zbritja është 30 %. Po ashtu anëtarët e SBASHK-ut përfitojnë zbritje prej 35% për syze të diellit si dhe në lente kontakti dhe xhama dioptrik, ndërsa për anëtarët e familjes së tyre të ngushtë kjo zbritje është 20 %. Ekzaminimi i syrit dhe përcaktimi i dioptrisë ofrohen pa pagesë për gjithë anëtarët e SBASHK-ut dhe anëtarët e familjes së ngushtë. 

Zingjiri "Optika Moda" keto zbritje per anetaret e SBASHK-ut i ofron kudo në pikat e saj ne Kosovë, si: Prishtinë në Albi Mall, Rruga B, rruga "Agim Ramadani", në Fushë Kosovë, në Lipjan, Ferizaj, Vushtrri, Mitrovicë, Suharekë, Gjilan, Prizren, Klinë e Pejë e së shpejti edhe në Podujevë e Gjakovë.

 

Poliklinika dhe Laboratori Bioanaliza 1 dhe 2, Viti, ofron zbritje për anëtarët e SBASHK-ut në analizat laboratorike deri 20%

Shërbime shëndetësore dhe barna

Marrëveshje në shërbim të mësimdhënësve sindikalistë edhe në Suharekë   Marrëveshje në shërbim të mësimdhënësve sindikalistë edhe në Suharekë Në vazhdën e angazhimeve të SBASHK-ut për të arritur marrëveshje me Hotele, Institucione Shëndetësore dhe Firma të Tregëtisë, edhe në Suharekë është duke u zhvilluar një aktivitet i vazhdueshëm. Kryetari i SAF dhe SAM në këtë Komunë, z. Sadik Shala ka nënshkruar një marrëveshje domëthënëse me Ordinancën e Pavarur Stomatologjike “DOLORDENT” . Kryetari Sadik Shala lavdëron pronarët e kësaj Ordinance,...
Marrëveshjet me kartelat nuk kanë të ndalur      Në përpjekje për të vënë në funksion kartelat identifikuese të anëtarësisë së SBASHK-ut,  vazhdojnë takimet  me pronarë firmash, institucionesh shëndetësore dhe të bizneseve. Fryt i këtij angazhimi janë arritja e disa marrëveshjeve për lirim çmimesh të shërbimeve të caktuara për sindikalistët e arsimit të Kosovës. Këto përpjekje janë duke dhënë fryt sepse vetëm në tri ditët e fundit  marrëveshjeve të mëparshme i janë shtuar edhe tri sosh. Janë arritur...
Marrëveshje në shërbim të anëtarësisë në Vushtrri Kryetari i Kuvendit të SAF e SAM në Komunën e Vushtrrisë e ka nisur me të mbarë këtë detyrë. Ai bashkë me anëtarët e kryesisë nënshkroi marrëveshjet e para me institucione private të shëndetësisë për zbritje çmimesh për anëtarët e shumtë të SBASHK-ut në këtë Komunë. Këta mësimdhënës falë këtyre marrëveshjeve do të kenë zbritje çmimesh prej 8 % në "Blerta Pharm" te Mr. Ph. Rexhep Halimi. Një marrëveshje tjetër...

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook