Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Teatri i Qytetit Gjilan

SHS Teatri i Qytetit Gjilan

Naser Zymberi, kryetar 

044/530 470

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook