Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Klinë

Kryetar: Arif Elezaj

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Mustafë Delijaj, kryetar sindikal në shkollën "Motrat Qiriazi" Klinë

+377 (0) 44326696

 

2.Sadik Mehmetaj, kryetar sindikal në shkollën ""Luigj Gurakuqi" Klinë

+377 (0) 44825400

 

3.Islam Kalludra, kryetar sindikal në shkollën "Fehmi Agani" Klinë

+377 (0) 44232617

 

4.Adem Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Emin Duraku"  Sferrke

+377 (0) 44473147

 

5.Shani Toqani, kryetar sindikal në shkollën "Zgjimi" Gremnik

+377 (0) 44225549

 

6.Ukë Hasanaj, kryetar sindikal në shkollën "Azem Bejta" Grabanice

+377 (0) 44448351

 

7.Sali Haxhaj, kryetar sindikal në shkollën "Deshmoret e Qendreses" Gllareve

+377 (0) 44267449

 

8.Gani Jakupaj, kryetar sindikal në shkollën "Esat Mekuli" Cerovikë

+386 (0) 49441435

 

9.Idriz Rraci, kryetar sindikal në shkollën "Ali Krasniqi" Ujmire

+386 (0) 49497391

 

10.Faik Zenelaj, kryetar sindikal në shkollën "Isa Boletini" Drenofc

+377 (0) 44934866

 

11. Driton Mulaj, kryetar sindikal në shkollën "Tre Deshmoret" Jashanice

+377 (0) 45412936

 

12.Rrahim Desku, kryetar sindikal në shkollën "Ymer Berisha" Siqeve

+377 (0) 44433721

 

13.Hajriz Bojaj, kryetar sindikal në shkollën "Avni Zhabota" Shtupel

+377 (0) 44140646

 

14.Muse Qetaj, kryetar sindikal në shkollën "Nena Tereza" Budisalc

+377 (0) 44996548

 

15.Pren Gjergjaj, kryetar sindikal në shkollën "Ate Shtjefen Gjeqovi" Zllakuqan

+377 (0) 44463057

 

16.Gjon Palushaj, kryetar sindikal në shkollën "Ate Gjergj Fishta" Jagode

377 (0) 44339557

 

17.Gani Haxhaj, kryetar sindikal në kopshtin e fëmijëve "Gjeve Lladrovci" Kline

+377 (0) 44655588

 

18. Enver Gashi, kryetar sindikal në shkollën"Dëshmorët"  Volljakë

+377 (0) 44338959

 

19. Pjetër Buzhala, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Kombit" Qabiq

+377 (0) 44 173018

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook