Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Çfarë date duhet të plotësoj në formular dhe çfarë të shkruaj për numrin e punës?

Pyetja:

Lulzim Qehaja, Kamenicë:

 

Une jam anëtar i SBASHK-ut qe nga fillimi, qfarë date duhet te plotesoj ne formular dhe qfare te shkruaj per numrin e punes?

 

Përgjigjje:

Në formularin për kartela sindikale duhet të shkruash datën kur je bërë anëtar i SBASHK-ut (nëse nuk e din të saktë,e shënon datën e përafërt), ndërsa te numri i punës, shënon numrin e listës së pagave që fillon me EM....

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook