Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Si mundemi ne mësimdhënësit të marrim kartelat e anëtarësisë nga SBASHK-u?

Përgjigje:

 

Po, pajisja me kartela të anëtarësisë në SBASHK bëhet përmes plotësimit të një formulari dhe atë formular na dërgoni tek ne në mënyrë elektronike në këtë email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. ose Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa..

 

Pastaj qendra e SBASHK-ut i përpunon të dhënat në software, i shtyp kartelat dhe ju përcjell përmes kryetarit të sindikates komunale të komunës suaj.

 

Ky eshte linku ku mund te shkarkoni formularin per plotesim:

 

http://www.sbashk-rks.org/sindikata.xls.

 

Me respekt,
SBASHK

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook