Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Gjilan

Blerim Mehmeti, kryetar i nivelit komunal - Gjilan

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+386 (0) 49 712 592

 

Kryetarët sindikal të shoqatave sindikale

 

1. Bekim Rahimi, kryetar sindikal në shkollën "Selami Hallaqi" Gjilan

+377 (0) 44 994 355

 

2. Idriz Ramadani, kryetar sindikal në shkollën "Thimi Mitko" Gjilan

+377 (0) 44 176 766

 

3. Feride Sadiku, kryetare sindikale në shkollën "Zabeli" Gjilan

+386 (0) 49 803 632

 

4. Sali Rrustemi, kryetar sindikal në shkollën "Abaz Ajeti" Gjilan

+377 (0) 44 384 533

 

5. Aliriza Osmani, kryetar sindikal në shkollën "Rexhep Elmazi" Gjilan

+377 (0) 44 226 812

 

6. Murat Morina, kryetar sindikal në shkollën "Zenel Hajdini" GJilan

+377 (0) 44 357 389

 

7. Kujtim Bajrami, kryetar sindikal në shkollën "Skënderbeu" Përlepnicë

+377(0) 44 612 304

 

8. Elmaz Bunjaku, kryetar sindikal në shkollën "Marin Barleti" Gjilan

+377 (0) 44 176 696

 

9. Bekim Beqiri, kryetar sindikal në shkollën "Mehmet Isai" Gjilan

+377 (0) 44 165 368

 

10. Valdrin Bajrami, kryetar sindikal në shkollën "Agim Ramadani" Zhegër

+377 (0) 45 668 426

 

11. Luljeta Bunjaku, kryetare sindikale në shkollën "Mulla I.Gjilani" Velekincë

+377 (0) 44 177 185

 

12. Zejnullah Zejnullahu, kryetar sindikal në shkollën "Arti Pamor" Gjilan

+377 (0) 45 512 558

 

13. Vebi Bucaliu, kryetar sindikal në shkollën "Musa Zajmi" Gjilan

+377 (0) 44 241 823

 

14. Selvije Cakolli, kryetare sindikale në shkollën "Ibrahim Uruçi" Bresalc

+377 (0) 44 495 816

 

15. Arsim Murati, kryetar sindikal në shkollën "Vesel Muji" Myhyr

+377 (0) 45 667 042

 

16. Muzafere Ismajli, kryetare sindikale në kopshtin "Ardhmëria 1"Gjilan

+377 (0) 44 384 477

 

17. Sabit Bajrami, kryetar sindikal në shkollën "Ramiz Cërrnica" Cërrnicë

+377 (0) 44 244 600

 

18. Refik Sabedini, kryetar sindikal në shkollën "Lagjja VIII" Gjilan

+377 (0) 44 176 805

 

19. Remzi Hajrullahu, kryetar sindikal në shkollën "Fetah Qerimi" Verbicë e Zhegocit

+377 (0) 44 428 365

 

20. Alban Nuhiu, kryetar sindikal në shkollën "Arbëria" Gjilan

+377 (0) 45 563 376

 

21. Haki Ferizi, kryetar sindikal në shkollën "Liria" Pogragjë

+377 (0) 44 342 410

 

22. Feriha Hyseni, kryetar sindikal në shkollën "Nazim Hikmet" Miresh

+386 (0) 49 803 632

 

23. Bejtullah Ahmeti, kryetar sindikal në shkollën "Abdullah Tahiri" Malishevë

+377 (0) 321 054

 

24. Ramiz Murseli, kryetar sindikal në shkollën "Esat Berisha" Llashticë

+377 (0) 44 549 564

 

25. Halil Miftari, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e kombit" Livoq i poshtëm

+377 (0) 44 602 567

 

26. Abedin Kadriu, kryetar sindikal në shkollën "Bajram Curri" Shurdhan

+377 (0) 44 369 370

 

27. Ylli Behluli, kryetar sindikal në shkollën fillore të muzikës, Gjilan

+377 (0) 44 344 081

 

28. Uran Bllaca, kryetar sindikal në shkollën e mesme të muzikës, Gjilan

+377 (0) 44 396 677

 

29. Agim Saqipi, kryetar sindikal në shkollën "Vehbi Ibrahimi" Uglar

+377 (0) 44 279 709

 

30. Luljeta Sylejmani, kryetare sindikale në kopshtin" Integj" Gjilan

+377 (0) 44 742 841

 

31. Makfire Qerimi, kryetare sindikale në kopshtin "Ardhmëria II" Gjilan

+377 (0) 44 528 563

 

32. Hamit Xhymshiti, kryetar sindikal në shkollën "Vatra e Diturisë" Livoq i epërm

+386 (0) 49 133 136

 

33. Gazmend Arifi, kryetar sindikal në shkollën "Lagjja e dytë" Gjilan

+377 (0) 44 209 526

 

 

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook