Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Veshmbathje dhe ushqimore

PRISHTINË
1."NEXT MARKET", Kodra e Trimave, Prishtinë, zbritje 2% në artikuj ushqimor

2. "AL-TRADE",

"ATC Market" janë këto zbritje çmimesh për anëtarët e SBASHK-ut:

Ushqimore ...... 3 %,

Ndriqim......... 10 %,

Tepihë.................5 %,

Mobile........8 % ,

Teknikë e bardhë 3.5 % dhe

në "BAU MARKET":
Sektori i veglave të punës:

Bosch....... 10 %,

Unior- Reta.......8%,

Vegla të ndryshme pune...4%,

Kopsht.....3.5%

Sektori ujësjellësi, kanalizimi,ngrohje qendrore e ventilim:

Materialet e ujësjellësit.....3.5 %,

Materiale për kanalizim.....4 %,

Materialet për ngrohje qendrore.....3 %,

Materialet për ventilim...... 4 %,

Sektori i elektrikes dhe teknikës së bardhë:

Materiale ndriçimi dekorues- llusterat ...10 %,

Aksesor plotësues për instalime ...3.5 %,

Teknika e bardhë..... 3.5 %,

Vërejtje: Për kabllo dhe produkte me përbërja nga bakri CU nuk ka zbritje.

Sektori i materialit ndërtimor:
Materialet e argjilës....3 %,

Materialet e drurit......4 %,

Materialet e hekurit.....3 %,

Materialet tjera.........4 %.

KLINË
1.NTT "SEMIRRA", Klinë - zbritje në gjëra ushqimore 3% dhe konfeksione (rroba) 5%
2.NTP "PRE-MARKET" Klinë - zbritje 3%

VITI
1."MEDITERAN GROUP", Viti - zbritje në gjëra ushqimore 4% dhe në tekstil 10%

FERIZAJ
1.Ndërmarrja 'MELODIA PX", Ferizaj, zbritje në gjithë artikujt 10%
2."PLUS MARKET", Ferizaj - zbritje në gjëra ushqimore 2%
3.Ndërmarrja "FIN PERFORMANCE" Ferizaj, zbritje në veshmbathje 15%
4.NT "GURI", Ferizaj - zbritje në gjëra ushqimore 2% dhe zbritje në veshmbathje 5%
5.Ndërmarrja tregtare "ALPI MARKET" Ferizaj, zbritje në të gjithë artikujt 2.5%

DRENAS
1.Ndërmarrja tregtare " JORA CENTER", Drenas - zbritje në artikuj ushqimor 3% dhe tekstil 7%

VUSHTRRI
1."ETC" Vushtrri - zbritje në të gjithë artikujt 3%

SKENDERAJ
1.Sh.p.k "QTA", Skenderaj - zbritje në artikuj ushqimor dhe veshmbathje 3%

MITROVICË
1.Sh.p.k "EMONA", Mitrovicë - zbritje në të gjithë artikujt 3%
2.NTP " KUSHTRIMI", Mitrovicë - zbritje 10%
3.DPT "ART SHOES" Mitrovicë - zbritje 5%

SHTIME
1.Depo-market "ELIRA" , Shtime - zbritje në të gjithë artikujt 4%
2.NTP "TINA" Shtime - zbritje 7%
3.Market "ELI-AB" Shtime - zbritje 3%
4.Market "GRYKA" Shtime - zbritje 5% (pasi të kalohet shuma 50€)

PEJË
1."MAGIC" Vitomiricë, Pejë- zbritje 10% për të gjithë artikujt
2."KASTRATI" Pejë - zbritje 10% në piceri

GJAKOVË
1.Ndërmarrja "NERTILI" Gjakovë - zbritje 5%

GJILAN
1.NTP "SYS SHOES" Gjilan - zbritje 10%
2."MERIDIAN EXPRESS" zbritje në të gjithë Kosovën 3%

 SUHAREKË

1. Sh.p.k "FRUCTAL-B" Rr. Vilson Qerqilli pn, Suharekë - zbritje 5 % në të gjithë artikujt

 

 

LIPJAN

1. SHPK "ALEX" Magurë, zbritje prej 3% të produkteve

2. NTP "Kushtrimi" Magurë, zbritje prej 5% për të gjithë artikujt.

 

PODUJEVË

 

1. "AGNESA GROUP", Podujevë, zbritje prej 3% në te gjitha dyqanet e "Agnesa Group"

Veshmbathje dhe ushqimore

Previous Next
Marrëveshje në shërbim të anëtarësisë edhe në Klinë Kryetari i Kuvendit të SAF e SAM , z. Arif Elezaj bashkë me nënkryetarin Islam Kalludra këtyre ditëve kanë qëndruar në shkollat e komunës së tyre duke bashkëbiseduar me anëtarësinë për angazhimet momentale të SBASHK-ut. Ata kanë marrë edhe mendime e propozime konkrete nga sindikalistët. Në kuadër të këtij aktiviteti, kryetari i SAF e SAM të Klinës u ka treguar anëtarësisë se krahas angazhimeve të tjera SBASHK-u është duke sistemuar...
Katër marrëveshje të reja të SBASHK-ut në Ferizaj "Plus Market", "Fin Performance", "Melodia px" dhe Poliklinika & Barnatorja "Zeka" janë katër bizneset që kanë lidhur marrëveshje me SBASHK-un për zbritje çmimesh të shërbimeve për mësimdhënësit sindikalistë në Komunën e Ferizajt. Përfaqësuesi i SBASHK-ut , z. Rexhep Sadiku, shprehet me respekt për pronarët e këtyre bizneseve, të cilët në shenjë respekti për punën e mësimdhënësve në edukimin e brezave kanë pranuar me kënaqësi të nënshkruajnë marrëveshje të tilla.Rexhepi tregon...
Edhe një marrëveshje në shërbim të anëtarësisë në Prishtinë SBASHK-u po vazhdon me aktivitetet në shërbim të anëtarësisë në të gjitha Komunat e Kosovës. Nga sot, krahas marrëveshjeve me Ordinancën Stomatologjike "ARDI –DENT" në Prishtinë,të cilën e përfaqëson dr. Fetije Osmani,me Ordinancën Stomatologjike "MO- DENT " në Prishtinë, e përfaqësuar nga dr. Sokrat B. Morina, i shtohet edhe marrëveshja me "Next Market", që ndodhet në Kodrën e Trimave. Këtu mësimdhënësit kanë mundësi të blejnë artikuj ushqimor dhe artikuj të...
Veshmbathje dhe ushqimore PRISHTINË1."NEXT MARKET", Kodra e Trimave, Prishtinë, zbritje 2% në artikuj ushqimor 2. "AL-TRADE", "ATC Market" janë këto zbritje çmimesh për anëtarët e SBASHK-ut: Ushqimore ...... 3 %, Ndriqim......... 10 %, Tepihë.................5 %, Mobile........8 % , Teknikë e bardhë 3.5 % dhe në "BAU MARKET":Sektori i veglave të punës: Bosch....... 10 %, Unior- Reta.......8%, Vegla të ndryshme pune...4%, Kopsht.....3.5% Sektori ujësjellësi, kanalizimi,ngrohje qendrore e ventilim: Materialet e ujësjellësit.....3.5 %, Materiale për...

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook