Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Si mund të furnizohem me formularin per kartela sindikale?

 

 

Përgjigjeja:

Po, mund të furnizoheni përmes plotësimit te këtij formulari. Ja linku:

http://www.sbashk-rks.org/sindikata.xls.

 

Dhe formualrin e plotësuar (excel) na dergoni në adresën tonë elektronike: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. dhe Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook