Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Mobilieri dhe gjëra teknike

KLINË

Kompania "BENITA", Klinë - të gjitha llojet e rërës zbritje 5% dhe beton zbritje 3%

NTT "SEMIRRA", Klinë - mobilieri zbritje 5%, 10% dhe 15%

NT "BUJAR ELECTRONICS" Klinë - zbritje 10% në mjete elektronike (teknikë e bardhë)

NT "HIDROMONT" Klinë - zbritje 12% në pajisje ujësjellësi (kanalizime,pjesë,ora)

NT "ERENITI" Klinë - zbritje 5% në materiale izoluese për shtëpi

 

VITI

"MEDITERAN GROUP", Viti - zbritje 5% në teknikë të bardhë

 

DRENAS

Ndërmarrja Tregtare " JORA CENTER", Drenas - zbritje 7% në teknikë të bardhë

 

FERIZAJ

N.T.P "ARB-RINI" Ferizaj, zbritje 10% për material ndërtimor (ngjyra të ndryshme për shtëpi)

 

GJILAN

NdërmarrjA NTP "Belnas" sjell zbritje çmimesh prej 10 % për :
1. Pajisje elektrike,
2. Për ujësjellës,
3. Për kanalizim,
4. Ngjyra,
5. Sanitari dhe
6. Të gjitha pajisjet shtëpiake

 

VUSHTRRI

NTP SOLID 1, dyqan për teknikë të bardhë,ofron zbritje 6% në të gjithë artikujt.

 

 

 

 

Mobilieri dhe gjëra teknike

Mobilieri dhe gjëra teknike KLINË Kompania "BENITA", Klinë - të gjitha llojet e rërës zbritje 5% dhe beton zbritje 3% NTT "SEMIRRA", Klinë - mobilieri zbritje 5%, 10% dhe 15% NT "BUJAR ELECTRONICS" Klinë - zbritje 10% në mjete elektronike (teknikë e bardhë) NT "HIDROMONT" Klinë - zbritje 12% në pajisje ujësjellësi (kanalizime,pjesë,ora) NT "ERENITI" Klinë - zbritje 5% në materiale izoluese për shtëpi   VITI "MEDITERAN GROUP", Viti - zbritje 5% në teknikë...

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook