Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Viti

Kemajl Bislimi, kryetar i nivelit komunal - Viti

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.">Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+383(0) 44 322 838

 

 

Kryetarët sindikal të shoqatave sindikale

 

1. Metush Metushi, kryetar sindikal në shkollën "Vëllezrit Gërvalla" Lubishtë

+383(0) 44 859 590

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

2. Gani Shaqiri, kryetar sindikal në shkollën "Hysen Tërpeza" Tërpezë

+383(0) 44 105 509

 

3. Heset Zuka, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e 5 prillit" Smirë

+383(0) 44 578 605

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

4. Ruzhdi Ibrahimi, kryetar sindikal në shkollën "Nazmi Pajaziti" Radivojc

+383(0) 44 322 882

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

5. Mertez Pira, kryetar sindikal në shkollën "Halil Alidema" Pozhoran

+383 (0) 45 373 377

 

6. Murat Abazi, kryetar sindikal në shkollën "Kenan Halimi" Skifteraj

+383(0) 44 194 098

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

7. Engjell Koliqi, kryetar sindikal në shkollën "Don Mikel Tarabulluzi" Stubell

+383(0) 45 260 972

 

8. Muhamet Ukshini, kryetar sindikal në shkollën "28 Nëntori" Verban

+383(0) 44 420 896

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

9. Ismet Mehmeti, kryetar sindikal në shkollën "Hasan Alia" Remnik

+383(0) 44 730 744

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

10. Shefki Sherifi, kryetar sindikal në shkollën "Njazi Rexhepi" Sllatinë

+383(0) 44 528 437

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

11. Dervish Emërllahu, kryetar sindikal në shkollën "Skënder Emërllahu" Ramian

+383(0) 44 654 170

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

12. Musa Kurteshi, kryetar sindikal në shkollën "Ndre Mjeda" Kabash

+383(0) 44 643 612

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

13. Sahit Sylejmani, kryetar sindikal në shkollën "Safet Rexhepi" Zhiti

+383(0) 44 136 718

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

14. Uran Azemi, kryetar sindikal në shkollën "Kuvendi i Lezhës" Viti

+383(0) 44 491 532

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

15. Kemajl Bislimi, kryetar sindikal në shkollën "Jonuz Zejnullahu" Viti

+383 (0) 44 322 838

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

16.Muhabi Hasani, kryetar sindikal në shkollën "Ahmet Hajdari" Beguncë

+383(0) 44 905 919

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

17. Haki Azemi, kryetar sindikal në shkollën "Bafti Haxhiu" Viti

+383(0) 44 322 908

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

 

18. Adem Halabaku, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Vitisë" Viti

+383(0) 44 954 087

 

19. Hamdi Rexhepi, kryetar sindikal në shkollën "Mirali Sejdiu" Goshicë

+383(0) 44 249 453

 

20. Emine Salihu, kryetare sindikale në kopshtin "Gëzimi Ynë" Viti

+383(0) 44 897 241

 

21. Fatmire Pajaziti, kryetar sindikal në shkollën "Gjon Sereqi" Mogillë

+383(0) 44 269 133

 

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook