Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Prishtinë

Ahmet Pllana, kryetar i nivelit komunal- Prishtinë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

+383(0) 49 712 582

 

Kryetarët sindikal të shoqatave sindikale

 

1. Ahmet Pllana, kryetar sindikal në shkollën "Dardania" Prishtinë

+383(0) 49 712 582

 

2. Selami Salihu, kryetar sindikal në shkollën "Faik Konica" Prishtinë

+383 (0) 44 687 125

 

3. Sadik Vitia, kryetar sindikal në shkollën "Emin Duraku" Prishtinë

+383 (0) 44 341 570

 

4. Arif Abazi, kryetar sindikal në shkollën "Nazmi Gafurri" Prishtinë

+383(0) 45 233 313

 

5. Afërdita Krasniqi, kryetar sindikal në shkollën Pjetër Bodgani" Prishtinë

+383(0) 44 248 108

 

6. Qemal Iseni, kryetar sindikal në shkollën "Naim Frashëri" Prishtinë

+383 (0) 49 709 407

 

7. Azem Krasniqi, kryetar sindikal në shkollën "Asim Vokshi" Prishtinë

+383(0) 44 185 942

 

8. Xhavit Rama, kryetar sindikal në shkollën "Zenel Hajdini" Prishtinë

+383(0) 44 163 320

 

9. Fitore Vitia, kryetar sindikal në shkollën "Hilmi Rakovica" Prishtinë

+383(0) 44 775 630

 

10. Isak Vokrri, kryetar sindikal në shkollën "Abdyl Frashëri" Prishtinë

+383 (0) 44 309 138

 

11. Gëzim Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Shtjefën Gjeqovi" Prishtinë

+383(0) 44 208 843

 

12. Amir Aliu, kryetar sindikal në shkollën "Isa Boletini" Busi

+383(0) 44 317 649

 

13. Sabit Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Avni Rrustemi" Mramor

+383(0) 44 206 505

 

14. Myzahete Gashi, kryetare sindikale në shkollën "Mitrush Kuteli" Matiqan

+383(0) 44 906 154

 

15. Florim Isufi, kryetar sindikal në shkollën "Anton Zako Çajupi" Bardhosh

+383(0) 44 149 644

 

16. Bahtir Sopjani, kryetar sindikal në shkollën "Teuta" Grashticë

+383(0) 44 185 942

 

17. Ahmet Osmani, kryetar sindikal në shkollën "Nexhmi Mustafa" Besi

+383(0) 49 712 582

 

18. Jusuf Jusufi, kryetar sindikal në shkollën "Shkëndija" Hajvali

+383(0) 44 636 612

 

19. Nazmi Islami, kryetar sindikal në shkollën "Rilindja" Keqekollë

+383(0) 44 687 125

 

20. Antigona Gashi, kryetare sindikale në shkollën "Dituria" Shkabaj

+383(0) 44 666 522

 

21. Njazi Miftari, kryetar sindikal në shkollën "Ali Kelmendi" Barilevë

+383(0) 44 194 332

 

22. Sabri Aliu, kryetar sindikal në shkollën "Filip Shiroka" Slivovë

+383(0) 44 479 856

 

23. Besart Ismajli, kryetar sindikal në shkollën "Shkolla e Gjelbër" Prishtinë

+383(0) 44 680 680

 

24. Hamdije Mustafa, kryetare sindikale në kopshtin " Fatosat" Prishtinë

+383(0) 44 117 589

 

25. Fikreta Ribari, kryetare sindikale në kopshtin "Xixëllonjat" Prishtinë

+383(0) 44 829 229

 

26. Gjyle Hoti, kryetare sindikale në kopshtin "Dielli" Prishtinë

+383(0) 44 377 743

 

27. Xhevrije Maqedonci, kryetare sindikale në kopshtin "Yllkat" Prishtinë

+383(0) 44 919 095

 

28. Fitim Jetullahu, kryetar sindikal në kopshtin "Ardhmëria" Prishtinë

+383(0) 45 490 590

 

29. Edona Berisha, kryetare sindikale në kopshtin " Gëzimi Ynë" Prishtinë

+383(0) 49 106 016

 

30. Afërdita Mahmutxhiku, kryetare sindikale në kopshtin "Lulevera" Prishtinë

+383(0) 44 111 480

 

31. Rejhane Pehlivani, kryetare sindikale në kopshtin "Buzëqeshja" Prishtinë

+383(0) 44 239 235

 

32. Kemajl Berisha, kryetare sindikale në kopshtin " Kuzhina Q" Prishtinë

+383(0) 44 218 834

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook