Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Shtime

Xhavit Rexhaj, kryetar i nivelit komunal - Shtime

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

+383 (0) 49 712 568

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Nazim Qorolli, kryetar sindikal në shkollën " Emin Duraku" Shtime

+383(0) 45 411 943

 

2. Hyzri Hysenaj, kryetar sindikal në shkollën "Bajram Curri" Petrovë

+383 (0) 45 264 163

 

3. Avni Isufi, kryetar sindikal në shkollën "Lasgush Poradeci" Myzeqinë

+383(0) 44 461 489

 

4. Haqif Qarri, kryetar sindikal në shkollën "Naim Frashëri" Shtime

+383 (0) 44 228 525

 

5. Kapllan Ademaj, kryetar sindikal në shkollën "Skënderbeu" Reçak

+383(0) 44 171 762

 

6. Sabri Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Idriz Ajeti" Pjetërshticë

+383(0) 44 570 741

 

7. Baftijar Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Hasan Prishtina" Godavc

+383 (0) 45 216 090

 

8. Kimete Jakupi, kryetar sindikal në shkollën " Albiona Asllani" Shtime

+383 (0) 44 711 648

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook