Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Kur mundemi t'a takojmë kryetarin e SBAShK-ut?

Pyetje:

 

SHMLP "Andrea Durrsaku" Kamenicë

 

Ne si shkollë e mesme tashmë kemi sindikatën tonë të mbrendshme dhe organet udhëheqëse të Saj (kryetarin, nënkryetarin, sekretarin dhe kryesinë e sindikatës). Ne shprehim gadishmërinë tonë të bashkëpunojmë me SBASHK-un dhe mundësinë e inkuadrimit tonë këtë sindikatë. Jemi mbi 50 anëtarë. Kërkesa ime dhe e kryesisë është që të takohemi me organet më të larta të SBASHK-ut dhe t'i disktojmë këto qështje. Shpresojmë në mirëkuptim dhe caktimin e një takimi të tillë. Mundësisht takimin ta mbajmë pasdite, pas orës 14:00 në cilën do ditë.

Me rrespekt, Kushtrim Biqkaj!

 

 

Përgjigjje:

 

Së pari ju falënderojmë për gatishmërinë për bashkëpunim me SBASHK-un dhe mundësinë e inkuadrimit në SBASHK.


Ne ju njoftojmë se jeni të mirëseardhur që nga e Hëna, nga ora 14 deri ne ora 16 apo kurdo që ju jeni të gatshëm.

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook