Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Fushë Kosovë

 

Haki Krasniqi, kryetar i nivelit komunal- Fushë Kosovë

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

+383 (0) 44 876 782

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Fadil Limani, kryetar sindikal në shkollën " Hivzi Sylejmani" Fushë Kosovë

+377 (0) 44 945 935

 

2. Hajredin Mjeku, kryetar sindikal në shkollën "Minatori" Fushë Kosovë

+377 (0) 44 291 918

 

3. Istref Elshani, kryetar sindikal në shkollën "Mihail Grameno" Fushë Kosovë

+377 (0) 44 115 278

 

4. Myhedin Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Selman Riza" Fushë Kosovë

+377 (0) 44 374 162

 

5. Gani Rashica, kryetar sindikal në shkollën "Hoxhë Kadri Prishtina" Fushë Kosovë

+377 (0) 44 702 229

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook