Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Kaçanik

Kryetar: Fevzi Bunjaku

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

 +383(0) 44 410 825

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1.Lulzim Koxha, kryetar sindikal në shkollën "Emin Duraku"-Kaçanik

+377 (0) 44 224920

 

2.Abedin Vishi, kryetar sindikal në shkollën "Qamil Ilazi"-K. i Vjetër

+377 (0) 44 225 503

 

3.Afrim Bunjaku, kryetar sindikal në shkollën "Isuf Gërvalla"  F. Biqec

+377 (0) 45 621 522

 

4.Afrim Kurtaj, kryetar sindikal në shkollën "Nazmi Osmani" F.Elezaj

+377 (0) 44 518 116

 

5.Ahmet Reba, kryetar sindikal në shkollën "7 Shtatori" F. Begrac

+377 (0) 44 325 842

 

6. Besim Kuqi, kryetar sindikal në shkollën "Naim Frashëri" F. Kotlinë

+377(0) 44227 897

 

7. Xhevat Topalli, kryetar sindikal në shkollën "Ali Asllani" F. Doganaj

+377 (0) 45 675 125

 

8. Raif Luma, kryetar sindikal në shkollën "Kongresi i Manastirit"

+377 (0) 45 493 628

 

9.Ramiz Jaha, kryetar sindikal në shkollën "Iliria" F. Stagovë

+377(0) 44 325 802

 

10.Islam Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Kadri Zeka"  F. Dubravë

+377 (0) 44 235 722

 

11. Hamdi Krivanjeva, kryetar sindikal në shkollën "Idriz Seferi" F. Bob

+377 (0) 44 118 049

 

12.Isa Rexha, kryetar sindikal në shkollën "Dituria:  F. Ivajë

+377 (0) 44 367 570

 

13.Makfirete Dema, kryetare sindikal në kopshtin "Agimi" Kaçanik

+377 (0) 44 225 172

 

14.Fefzi Bunjaku, kryetar sindikal në shkollën "Skënderbeu" Kaçanik

+377 (0) 44 410 825

 

15. Atdhe Neziri, kryetar sindikal në shkollën "Profesionale" Kaçanik

+377 (0) 44 339 522

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook