Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Gllogovc

Ilaz Dervishi, kryetar i nivelit komunal - Gllogovc

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

+383 (0) 44 171 095

 

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Kamer Zeka, kryetar sindikal në shkollën "Bajram Curri" Nekovc

+377 (0) 45 243 470

 

2. Murat Hajdini, kryetar sindikal në shkollën "Xheladin Gashi-Plaku" Komoran

+377 (0) 44 170 845

 

3. Mujë Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Abedin Bujupi", Arllat

+377 (0) 44 156 840

 

4. Shefqet Krasniqi, kryetar sindikal në shkollën "Jusuf Gërvalla" Negroc

+377 (0) 44 362 154

 

5. Bali Gashi, kryetar sindikal në shkollën "Hasan Prishtina" Llapushnik

+377 (0) 44 304 059

 

6. Ahmet Bytyqi, kryetar sindikal në shkollën "Mehdi e Sylejman Bytyqi" Arllat

+377 (0) 44266 904

 

7. Xhezahir Jusufi, kryetar sindikal në shkollën "Luigj Gurakuqi" Sankovc

+377 (0) 44 636 285

 

8. Xhemail Brahimi, kryetar sindikal në shkollën "7 Marsi" Kishnarekë

+377 (0) 44 199 922

 

9. Hanifi Hajdini, kryetar sindikal në shkollën "Shaban Polluzha" Koroticë e naltë

 

 

10. Ragip Zariqi, kryetar sindikal në shkollën "Arif Shala" Koroticë e ultë

+377 (0) 44 465 086

 

11.Dukagjin Hasi, kryetar sindikal në shkollën "Fazli Grajçevci" Vasilevë

+377 (0) 44 434 580

 

12. Blerim Dvorani, kryetar sindikal në shkollën "Rasim Kiqina", Drenas I

+386 (0) 49 861 756

 

13. Ismet Topalli, kryetar sindikal në shkollën "Ali Gashi" Drenas III

+377 (0) 44 181 126

 

14. Fikrije Miftari, kryetare sindikale në shkollën "Halil Bajraktari" Drenas II

+377 (0) 44 323 201

 

15. Sahit Zymeri, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Drenicës" Qikatovë e vjetër

+377 (0) 44 741 099

 

16. Arsim Avdyli, kryetar sindikal në shkollën "Rilindja" Dobroshevc

+377 (0) 44 402 602

 

17. Mehmet Kurumeli, kryetar sindikal në shkollën "Xhevë Lladrovci" Gllanasellë

+377 (0) 44 987 722

 

18. Aziz Bardhi, kryetar sindikal në shkollën "Mehmet Gradica" Gradicë

+377 (0) 44 167 683

 

19. Ekrem Hajra, kryetar sindikal në shkollën "Rexhep Gjeli" Likoshan

+377 (0) 44 181 829

 

20. Blerim Hoxha, kryetar sindikal në shkollën "Gani Elshani" Krajkovë

+377 (0) 44 170 697

 

21. Rasim Zariqi, kryetar sindikal në shkollën "Migjeni" Baicë

+377 (0) 44 181 821

 

22. Ismail Hoti, kryetar sindikal në shkollën "Shotë Galica" Abri

+377 (0) 44 787 569

 

23. Fehmi Rama, kryetar sindikal në shkollën "Shotë Galica" Tërdevc

+377 (0) 44 200 392

 

24. Shemshir Hoti, kryetar sindikal në shkollën "Naim Frashëri" Gllobar

+377 (0) 44 588 154

 

25. Fehmi Bylykbashi, kryetar sindikal në shkollën "Zenel Hajdini" Tërstenik

+377 (0) 44 727 178

 

26. Gani Spahiu, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Qëndresës" Tërstenik II

+377 (0) 44 202 420

 

27. Gazmend Veliu, kryetar sindikal në shkollën "Shaban Polluzha" Polluzhë

+377 (0) 45 519 987

 

28. Ilaz Dobra, kryetar sindikal në shkollën "Dëshmorët e Fortesës" Vërbovc

+377 (0) 44 518 264

 

29. Selman Selmani, kryetar sindikal në shkollën "Azem Bejta" Shtuticë

+377 (0) 44 646 178

 

30. Fixhrije Bunjaku, kryetar sindikal në shkollën "Ardhmëria" Drenas

+377 (0) 45 561 636

 

31. Ilaz Dervishi, kryetar sindikal në shkollën "Gjergj Kastrioti- Skënderbeu" Drenas

+377 (0) 44 171 095

 

32. Bajram Mehani, kryetar sindikal në shkollën "Fehmi Lladrovci" Drenas

+377 (0) 44 239 386

 

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook