Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Hani i Elezit

Basri Dernjani, kryetar i nivelit komunal - Hani i Elezit

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. 

+386 (0) 49 712 581

 

Kryetarët sindikal të Shoqatave Sindikale

 

1. Ahmet Krasniqi, kryetar sindikal në shkollën "Kështjella e diturisë" Paldenicë

+377(0) 44 146 818

 

2. Cani Berisha, kryetar sindikal në shkollën "Veli Ballazhi" Goravë

+377 (0) 44 367 356

 

3. Sead Vila, kryetar sindikal në shkollën "Dardania" Hani i Elezit

+377 (0) 44 325 641

 

4. Basri Dernjani, kryetar sindikal në shkollën " Ilaz Thaqi" Hani i Elezit

+386 (0) 49 712 581

 

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook