Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Me veteranët e SBASHK-ut në një aktivitet të veçantë

Respekt për angazhimet e tyre nëpër vite e dekada

Prishtinë, 24.11.2023
400216280 872177264583034 7156902807529219151 nPër të shprehur respekt meritor për angazhimin dhe përkushtimin e tyre në themelimin dhe rrugëtimin e sukesshëm të sindikatës sonë, SBASHK po vazhdon me aktivitetin tradicional duke bërë bashkë veteranët nismëtarë, të cilët ndjehen të nderuar që nuk janë harruar dhe po vlerësohet kontributi i tyre i lartë në misionin e shenjtë për arsimin e edukimin e brezave nëpër kohë plot sfida e furtuna duke mbrojtur dijen e dritën kundër errësirës. Ky aktivitet u dha mundësi atyre të takohen e të shpalosin kujtime të shumta për vitet e dekadat e shkuara. Në përmbyllje të këtij aktiviteti është mbajtur një takim rasti, që i ngjante atyre takimeve në vitet e 90-ta.
Veprimtari sindikal Ragip Ballata ka shpalosur kujtime dhe ka prezantuar veprën e tij që ndërlidhej me viktimat civile dhe një ekzemplar ia ka dhuruar kryetarit Jasharaj.
Kryetari i SBASHK-ut duke shprehur respektin e lartë për veteranët e sindikatës sonë ka kujtuar momente e angazhime nga vitet duke u ndalur në fillimet e angazhimeve të SBASHK-ut e duke përmendur data e ngjarje e ka ftuar për një fjalë rasti kryetarin e parë prof.dr. Agim Hyseni.
Kryetari i SBASHK -ut ka shpalosur kujtime duke përmenduar momente e ngjarje të përpjekjeve sublime të gjithë anëtarësisë dhe veprimtarëve sindikal që alarmuan botën për përpjekjet e pushtuesit për ta zhdukur arsimin shqip. Punëtorët e arsimit me mbështetjen e madhe të miqve ndërkombëtar vazhduan rrugëtimin dhe dhan kontribut me vlerë për ardhjen e lirisë, të cilën e solli lufta heroike e UÇK-së e mbështur nga shtetet mike të atdheut tonë.400096263 1436985576889526 4452353483279657058 n
Ky aktivitet është bërë tradicional dhe veteranët e SBASHK-ut do të jenë prapë bashkë për të shpalosur kujtime për ngjarjet e mëdha nëpër vite e dekada e për të lartësuar kujtimin për ata që nuk janë më mes nesh po kanë kaluar në amshim.

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook