Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK nënshkroi marrëveshje me Ordinancën Fizioterapeutike “Synergy Clinic”

Zbritje çmimi të shërbimeve në këtë klinikë për anëtarët e SBASHK-ut dhe familjarët e tyre

Prishtinë, 21.11.2023
370070061 276984781499118 8155761097266043881 nDuke shprehur respektin për punëtorët e arsimit, anëtarë të SBASHK-ut, Ordinanca Fizioterapeutike "Synergy Clinic" me seli në rr. Bashkim Fehmiu, Arbëri, Prishtinë, ka nënshkruar marrëveshje mirëkuptimi me SBASHK-un . Marrëveshja e nënshkruar nga kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj dhe përfaqësuesi i "Synergy Clinic" specifikon se të gjithë anëtarët e SBASHK-ut, por edhe familjarët e tyre do të marrin shërbime në këtë Ordinancë me zbritje prej 25 %. Anëtarët e SBASHK-ut për të gëzuar këtë zbritje me rastin e vizitës në këtë Ordinancë duhet të identifikohen me kartelën e SBASHK-ut dhe me lejen e njoftimit.
Kjo marrëveshje po ashtu specifikon se anëtarët e SBASHK-ut pagesën e bëjnë sipas rregullave për shërbime në këtë institucion. Nga shërbimet që kryhen në "Synergy Clinic" po përmendim: Terapi fizikale, Terapi e kombinuar, terapi me radiofrekuencë, Dry-needling therapy, Kiropraktike dhe Osteopati.
Kryetari Jasharaj në ceremoninë e nënshkrimit të kësaj marrëveshje ka falënderuar z. Alban Krasniqin dhe stafin e Ordinancës Fizioterapeutike "Synergy Clinic" për respektin e shprehur ndaj punëtorëve të arsimit, anëtarë të SBASHK-ut duke shtuar se ky bashkëpunim do të jetë i mbarë dhe se do të vazhdojë edhe në të ardhmen.

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook