Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK-u sot vizitoi Asociacionin e Komunave të Kosovës

Ibrahimi – i gëzohemi çdo angazhimi për arsim edhe më cilësor në Kosovë

Prishtinë, 08.11.2023
385531310 871377431282115 5400451230436556113 nDuke parë përkushtimin e SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë, por edhe gatishmërinë për të kontribuuar në përpjekjet për një arsim edhe më cilësor, Qendra Amerikane e Solidaritetit do të vazhdojë bashkëpunimin me SBASHK-un duke organizuar aktivitete përmbajtjesore që do të bëjnë bashkë gjithë palët e ndërlidhura me arsimin, pra MASHTI-n, Komisionin Parlamentar për Arsim, SBASHK-un, Asociacionin e Komunave të Kosovës, Këshillin e Prindërve, mediet dhe Shoqërinë civile me qëllim të debatit të hapur dhe prezantimit të ideve konkrete, realizimi i të cilave do të ndikojë në ngritjen e vazhdueshme të cilësisë dhe për tejkalimin me të lehtë të sfidave të kohës.
Në kuadër të parapërgatitjeve për këto aktivitete kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj bashkë me nënkryetaren Vjollca Shala dhe zyrtarin ligjor Blendor Shatri sot janë takuar me drejtorin ekzekutiv të Asociacionit të Komunave të Kosovës, z. Sazan Ibrahimi, të cilit ia kanë prezantuar idenë për këtë aktivitet duke kërkuar këshilla e ide me qëllim që ky angazhim të jetë përmbajtjesor dhe të arrij objektivat e duhura në shërbim të arsimit.
Drejtori Ibrahimi ka falënderuar përfaqësuesit e SBASHK-ut për vizitën dhe bashkëbisedën duke u shprehur se i gëzohen çdo angazhimi për arsim edhe më cilësor në Kosovë. Ai ka shprehur gatishmërinë që Asociacioni i Komunave të Kosovës do të dërgojë përfaqësuesit në Konferencën tematike dhe në aktivitetet tjera për të dhënë kontribut në shërbim të bashkimit forcave dhe ideve për një arsim edhe më cilësor në Kosovë.

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2023

sbashk2023

 

 

 

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook