Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK uron për fillimin e vitit të ri akademik

Prishtinë, 01.10.2020
llogo sbPas fillimit të mbarë të vitit shkollor në Arsimin Parauniversitar sot po fillon viti i ri akademik, i cili do të përcillet me shumë sfida, por SBASHK-u është i sigurt se studentët, stafi akademik e stafi administrativ të prirë nga rektorët dhe dekanët e ri do të shënojnë arritje të shumta në betejën për dituri të reja.
Duke përcjellë urimin tonë për fillimin e vitit të ri akademik përmes Sindikatës së Universiteteve , që është pjesë e SBASHK-ut, ju premtojmë do të vazhdojmë të angazhohemi në shërbim të arritjeve të reja dhe në realizimin kërkesave të anëtarësisë sonë kudo në Universitetet e Kosovës.
Dekanët dhe rektorët e zgjedhur në këto detyra tepër të rëndësime udhëheqëse i ftojmë për bashkëpunim dhe angazhim të përbashkët në shërbim të arsimit dhe të realizimit bashkërisht e me dialog të kërkesave të anëtarësisë sonë në institucionet e arsimit të lartë të vendit tonë.

Butoni posht