Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Dita Botërore e Mësuesve - Bashkohuni me 5 tetor 2020

Më 5 tetor, mësuesit kudo janë po marrin drejtimin për të sjellë ndryshime reale në shkollat, komunitetet dhe botën e tyre. #DitaBotëroreeMësuesve #WorldTeachersDay


Bashkohuni me ne për një transmetim të drejtpërdrejtë 24-orësh në internet rreth botës #5octLive
Ne do të festojmë arritjet tona, do të ndajmë mësimet tona nga pandemia dhe vizionin tonë për të ardhmen.


Regjistrohuni sot!
Www.5oct.org

 

Facebook post 3 WTD2020 ETUCE EN

Butoni posht