Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK uron nxënësit edhe punëtorët e arsimit

Na qoftë i mbarë ky vit i vështirë shkollor

Prishtinë, 14.09.2020
logoNxënës dhe ju kolegë të nderuar kudo jeni urime fillimi i vitit të ri shkollor. Informatat që kemi marrë nga kryetarët e shoqatave sindikale përmes kryetarëve të nivelit komunal sindikal tregojnë se në të gjitha komunat e Kosovës 14 shtatori shënoi fillimin e mbarë të vitit të ri shkollor. Duke vazhduar angazhimet në të njëjtin front Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik, Ministria e Shëndetësisë, Ministria e Arsimit, SBASHK-u dhe prindërit do t'i tejkalojmë vështirësitë. Ju kolegë të nderuar do të zhvilloni betejën në rrugëtimin drejt njohurive të reja për nxënësit e Kosovës, por edhe betejën për ta ruajtur shëndetin personal, shëndetin e kolegëve dhe të fëmijëve, që janë stolia më e bukur e atdheut tonë.
Edhe në të kaluarën i kemi mposhtur vështirësitë dhe kemi ngadhënjyer duke e ruajtur arsimin. Bashkë do të angazhohemi edhe tani dhe do t'i tejkalojmë vështirësitë në shërbim të edukimit e arsimimit të brezave. Kolegë të nderuar, punëtorë të arsimit, na qoftë i mbarë ky vit i ri shkollor. Ju premtojmë se SBASHK-u në bashkëpunim me MASH do të angazhohet edhe për realizimin e kërkesave të drejta e legjitime të punëtorëve të arsimit.

Butoni posht