Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Këshilli Drejtues

Këshilli Drejtues i SBASHK-ut është organi më i lartë i SBASHK-ut në mes dy Kongreseve.

 

Këshilli Drejtues i SBASHK-ut përbëhet nga këta anëtarë:

   

Nr. Emri dhe Mbiemri Komuna
1 Bejtulla Halimi Dragash
2 Rrustem Kukleci Deçan
3 Hanife Salihu Ferizaj
4 Flora Abdullahu Ferizaj
5 Hava Mani Ferizaj
6 Abdullah Murseli Ferizaj
7 Agim Kadriu Fushë Kosovë
8 Bedrush Zeka Gjakovë
9 Zija Hasani Gjakovë
10 Valdrin Bajrami Gjilan
11 Flamur Bucaliu Gjilan
12 Myzafere Ismajli Gjilan
13 Shpresa Osmani Gllogovc
14 Rasim Zariqi Gllogovc
15 Sead Vila Hani I Elezit
16 Muzli Blakaj Istog
17 Sanije Shatri Istog
18 Fahri Jasiqi Junik
19 Makfirete Dema Kaqanik
20 Nazim Jakupi Kamenicë
21 Emine Rashiti  Kamenicë
22 Osman Jakupi Kamenicë
23 Halil Berisha Klinë
24 Avdullah Krasniqi Lipjan
25 Lutfije Ibrahimi Lipjan
26 Haxhi Berisha Malishevë
27 Fatmire Hoti Malishevë
28 Naile Uka Mitrovicë
29 Bajram Shala Mitrovicë
30 Ferki Sinani Mitrovicë
31 Besa Caka Obiliq
32 Xhafer Avdyli Pejë
33 Besim Shatri Pejë
34 Besim Gashi Podujevë
35 Majlinda Rrmoku Podujevë
36 Florije Gashi Prishtinë
37 Amir Aliu Prishtinë
38 Hyrije Hoti Prizren
39 Syzana Ramadani Prizren
40 Ahiret Mehmeti Prizren
41 Bejtullah Krasniqi Prizren
42 Gani Kryeziu Rahovec
43 Merita Gashi Rahovec
44 Nazmi  Cerkini Shtime
45 Xhemajl Hazizi Shtërpce
46 Afrim Ismajli Skënderaj
47 Vezire Sejdiu Skënderaj
48 Naim Behluli Suharekë
49 Shqipe Gashi Suharekë
50 Elez Krasniqi Universitetet
51 Blerta M.Kastrati Universitetet
52 Osman Rrustemi Viti
53 Ylbere Halabaku Viti
54 Sali Xhaferi Vushtrri
55 Shqipe Dubovci Vushtrri
56 Abdurrahman Behrami Q. e Studenteve
57 Ismet Azemi Teatri Kombetar

Butoni posht