Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Fakulteti i Bujqësisë - Prishtinë

SHS Fakulteti i Bujqësisë - Prishtinë

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2018

gazeta vjetore 2019 1

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook