Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SHS Teatri i Qytetit Gjilan

SHS Teatri i Qytetit Gjilan

Naser Zymberi, kryetar 

044/530 470

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2017

Gazeta Vjetore

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook

Butoni posht