Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Niveli Komunal i SAF dhe SAM - Novobërdë

Kryetar:

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2017

Gazeta Vjetore

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook

Butoni posht