Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Veshmbathje dhe ushqimore

Previous Next
Marrëveshje në shërbim të anëtarësisë edhe në Klinë Kryetari i Kuvendit të SAF e SAM , z. Arif Elezaj bashkë me nënkryetarin Islam Kalludra këtyre ditëve kanë qëndruar në shkollat e komunës së tyre duke bashkëbiseduar me anëtarësinë për angazhimet momentale të SBASHK-ut. Ata kanë marrë edhe mendime e propozime konkrete nga sindikalistët. Në kuadër të këtij aktiviteti, kryetari i SAF e SAM të Klinës u ka treguar anëtarësisë se krahas angazhimeve të tjera SBASHK-u është duke sistemuar...
Katër marrëveshje të reja të SBASHK-ut në Ferizaj "Plus Market", "Fin Performance", "Melodia px" dhe Poliklinika & Barnatorja "Zeka" janë katër bizneset që kanë lidhur marrëveshje me SBASHK-un për zbritje çmimesh të shërbimeve për mësimdhënësit sindikalistë në Komunën e Ferizajt. Përfaqësuesi i SBASHK-ut , z. Rexhep Sadiku, shprehet me respekt për pronarët e këtyre bizneseve, të cilët në shenjë respekti për punën e mësimdhënësve në edukimin e brezave kanë pranuar me kënaqësi të nënshkruajnë marrëveshje të tilla.Rexhepi tregon...
Edhe një marrëveshje në shërbim të anëtarësisë në Prishtinë SBASHK-u po vazhdon me aktivitetet në shërbim të anëtarësisë në të gjitha Komunat e Kosovës. Nga sot, krahas marrëveshjeve me Ordinancën Stomatologjike "ARDI –DENT" në Prishtinë,të cilën e përfaqëson dr. Fetije Osmani,me Ordinancën Stomatologjike "MO- DENT " në Prishtinë, e përfaqësuar nga dr. Sokrat B. Morina, i shtohet edhe marrëveshja me "Next Market", që ndodhet në Kodrën e Trimave. Këtu mësimdhënësit kanë mundësi të blejnë artikuj ushqimor dhe artikuj të...
Veshmbathje dhe ushqimore PRISHTINË1."NEXT MARKET", Kodra e Trimave, Prishtinë, zbritje 2% në artikuj ushqimor 2. "AL-TRADE", "ATC Market" janë këto zbritje çmimesh për anëtarët e SBASHK-ut: Ushqimore ...... 3 %, Ndriqim......... 10 %, Tepihë.................5 %, Mobile........8 % , Teknikë e bardhë 3.5 % dhe në "BAU MARKET":Sektori i veglave të punës: Bosch....... 10 %, Unior- Reta.......8%, Vegla të ndryshme pune...4%, Kopsht.....3.5% Sektori ujësjellësi, kanalizimi,ngrohje qendrore e ventilim: Materialet e ujësjellësit.....3.5 %, Materiale për...

Butoni posht