Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Shërbime shëndetësore dhe barna

1. Ordinanca Stomatologjike "ARDI-DENT", Prishtinë- zbritje 15%

2. Ordinanca Stomatologjike "MO-DENT" , Prishtinë- zbritje  20%

3. Barnatore "BARKOS", Prizren - zbritje 10%

4. Ordinanca Stomatologjike "KUKI DENT", Prizren - zbritje 10%

5. Ordinanca Stomatologjike "DAFOTA DENT", Gjakovë - zbritje 20% (dr.Nafi Safota)

6. Barnatore " ARIANA" , Klinë - zbritje 3%

7. Poliklinika "BIOLAB-ZAFI" Klinë - zbritje 20% vizita specialistike, 25% laborator, 20% intervenimet e vogla kirurgjike, 20% ultrazëri dhe 20% EKG

8. OSI "DRILONI-MED", Klinë - zbritje 50%

9. OPS "DENTAL", Klinë - zbritje 10%

10. Barnatore "DONI FARMACI", Klinë - zbritje 10%

11. Poliklinika "MED-DIAGNOSTIKA", Suharekë - zbritje 50% në shërbimet e kësaj poliklinike si dhe 20% zbritje në laborator- të gjitha analizat biokimike dhe hematologjike (përfaqësues Gazmend Berisha)

12. Ordinanca Stomatologjike "OPTIDENT", Suharekë - zbritje 20% në shërbime mjekësore stomatologjike - rëntgen për dhëmbë (përfaqesues dr.Bujar Bajraktari - adresa: rr.Brigada 123, Qendra Zejtare nr.2)

13. Qendra Diagnostike "MEDICA", Suharekë - zbritje 20% në shërbimet : vizita specialistike dhe EEG (dr.Nazim Dakaj-spec.neurolog)

14. Ordinanca Stomatologjike "DOLORDENT", Suharekë - zbritje 20%

15. Poliklinika "THERAMED-HB", Suharekë - 20%

16. OS për sëmundje të fëmijëve "NEONATUS", Suharekë- zbritje 20% (dr.Nexhat Rexha-pediatër)

17. Barnatore "ELITAPHARM" , Suharekë - zbritje 10%

18. Ordinanca "ASPESA", Gjilan - zbritje 20%

19. Ordinanca "UROLOGU", Gjilan - zbritje 20%

20. Barnatore "ALOE PHARM" Gjilan - zbritje 15%

21. Laboratori "HEMOSLAB" Gjilan - zbritje 20%

22. Barnatore "ALTEO", Gjilan - zbritje 13%

23. Ordinanca kardiologjike "DR.BESIMI" Gjilan - zbritje 30%

24. Ordinanca për sëmundje të mushkërive, Dr. Nisret Hajrullahu, Gjilan - zbritje 20%

25. Ordinanca Traumatologjike "DR.LATA", Gjilan - zbritje 20%

26. QMFR- Banja "NËNA NAILE", Kllokot - gjatë sezonit dimëror (01.11 deri 31.03 të çdo viti kalendarik-zbritje 27%), gjatë sezonit veror (01.04 deri 30.10 të çdo viti kalendarik-zbritje 23%)

27. Poliklinika "EKSTRADENT", Ferizaj - zbritje 15% në të gjitha shërbimet

28. Poliklinika "ZEKA", Ferizaj - zbritje 10%

29. Barnatore "TIMI PHARM", Vushtrri - zbritje 8%

30. "BLERTA PHARM", Vushtrri - zbritje 8%

31. Ordinanca "DARDANI DENT", Drenas - zbritje 15%

32. Ordninanca "ORIOPED", Drenas - zbritje 20%

33. Ordinanca Stomatologjike "DONA-DENT", Lipjan - zbritje 20%

34. Ordinanca Specialistike e Mr.Sci.Dr. Sami Delijaj, Drenas - zbritje 20%

35. Laboratori "LABBIOHEM", Vushtrri - zbritje 10%

36. Barnatore "ALBANI PHARM", Vushtrri - zbritje 8%

37. I.SH.P "VITA DENT", Vushtrri - zbritje 20%

38. Ordinanca Private për mami "SHPRESA E NËNËS", Vushtrri - zbritje 20%

39. Barnatore "BAYER PHARM" rr.Ilir Konushevci nr.48, Prishtinë - zbritje 10%

40. V.P.S "DEAR DENT", rr.Anton Arapi, Dardani, Prishtinë - zbritje 10%

41. Klinika dentare "VICIADENT", Vushtrri - zbritje 20%

42. O.S "COMFORT", Vushtrri - zbritje 20%

43. ORL "SHËNDETI", Ferizaj - zbritje 20% në kontrollat specialistike, 10% ndërhyrje kirurgjike dhe 5% për aparate të dëgjimit

44. Qendra Diagnostike "PLEUR", Ferizaj - zbritje 15%

45. Barnatore "GENTIANA-LUTEA", Mitrovicë- zbritje 5%

46. Spitali special për sëmundje kardiovaskulare IMH (INTERNATIONAL MEDICINE HOSPITAL), Preoc, Prishtinë - zbritje 15% në të gjitha shërbimet. Ata që pajisen edhe me MED card (të spitalit) përfitojnë edhe 5% zbritje shtesë

47. Laboratori "BIOTEKNIK", Prishtinë - zbritje 20%

48. Ordinanca dentale private "CANI DENT". Shtime - zbritje 20%

49. Barnatore "SIGMA 2", Shtime- zbritje 10%

50. Barnatore "VITA O2" Shtime - zbritje 8%

51. Ordinanca Stomatologjike "VITA DENT" Shtime - nxerrje e dhëmbit zbritje 20%, mbushje e dhëmbit zbritje 10%, mbushje e dhëmbit me trajtim kanalesh zbritje 10%, proteza mobile zbritje 10%, ura metal-porcelan zbritje 15% dhe ura zirkoni zbritje 8%

52. Barnatore "HUMANA", Gjilan - zbritje 15%

53. OPS ORL "AURIS", Vushtrri - zbritje 20%

54. Barnatore "ARIANA", Klinë - zbritje 10%

55. Barnatore "ERZA", Skenderaj - zbritje 15% (pronar Musa Meha)

56. Klinika Specialistike Stomatologjike "Feha Dent" Drenas

Vizita stomatologjike, vizita specialistike stomatologjike dhe përshkrimi i terapisë janë falas.
Nxjerrja e dhëmbit të qumështit  1 euro,

Nxjerrja e dhëmbit të përhershëm 5 euro ,

mbushja e dhëmbit me amallgan 10 euro,

mbushja e dhëmbit me kompozit 15 euro 

Pastrimi i dhëmbëve 10 euro,

zbardhimi i dhëmbëve ( një seancë) 30 euro,

kurora e porcelanit 30 euro,  50 dhe 70.

Kurora e zirkonit 120,

proteza totale 80 dhe 120,

aparati ortondik mobil 180 dhe ortodontia fikse 1200 euro si rezultat i marrëveshjes me "Feha Dent".

57. "Era Med" dhe "Era Pharm"- Malisheve - zbritje nga 5% deri ne 30%

58. Barnatore "MENTH" Lipjan, zbritje prej 5% te produkteve mjekësore

59. Ordinanca "Foto Dhëmbi" Lipjan, zbritje prej 11% për fotografim të dhëmbëve

60. Barnatore "J-Pharma" Drenas, zbritje cmimesh prej 5%

61. Laboratori "Dina" Drenas, zbritje 40% ne te gjitha sherbimet

62. Barntatore Vjosa Farm, Suharekë, ofron zbritje 10% 

63. Qendra Diagnostike Laboratorike "PROLAB", Prishtinë, ofron 25% zbritje 

64. Barnatorja "Besnik Basholli", Vushtrri, ofron 10% zbritje

65. Spitali Amerikan "American Hospital Kosova" SH.P.K, ofron 20% zbritje ne sherbimet diagnostifikuese dhe 15% ne nderhyrjet kirurgjikale

66. Poliklinika "Olive Medicinal Group",lagjja Kalabria,Prishtinë, ofron 20% zbritje nga çmimi në kohën e kryerjes së këtij shërbimi për anëtarët e ngushtë të familjeve kurse për vetë anëtarët e SBASHK-ut kjo zbritje do të jetë 25 %

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shërbime shëndetësore dhe barna

Marrëveshje në shërbim të mësimdhënësve sindikalistë edhe në Suharekë   Marrëveshje në shërbim të mësimdhënësve sindikalistë edhe në Suharekë Në vazhdën e angazhimeve të SBASHK-ut për të arritur marrëveshje me Hotele, Institucione Shëndetësore dhe Firma të Tregëtisë, edhe në Suharekë është duke u zhvilluar një aktivitet i vazhdueshëm. Kryetari i SAF dhe SAM në këtë Komunë, z. Sadik Shala ka nënshkruar një marrëveshje domëthënëse me Ordinancën e Pavarur Stomatologjike “DOLORDENT” . Kryetari Sadik Shala lavdëron pronarët e kësaj Ordinance,...
Marrëveshjet me kartelat nuk kanë të ndalur      Në përpjekje për të vënë në funksion kartelat identifikuese të anëtarësisë së SBASHK-ut,  vazhdojnë takimet  me pronarë firmash, institucionesh shëndetësore dhe të bizneseve. Fryt i këtij angazhimi janë arritja e disa marrëveshjeve për lirim çmimesh të shërbimeve të caktuara për sindikalistët e arsimit të Kosovës. Këto përpjekje janë duke dhënë fryt sepse vetëm në tri ditët e fundit  marrëveshjeve të mëparshme i janë shtuar edhe tri sosh. Janë arritur...
Marrëveshje në shërbim të anëtarësisë në Vushtrri Kryetari i Kuvendit të SAF e SAM në Komunën e Vushtrrisë e ka nisur me të mbarë këtë detyrë. Ai bashkë me anëtarët e kryesisë nënshkroi marrëveshjet e para me institucione private të shëndetësisë për zbritje çmimesh për anëtarët e shumtë të SBASHK-ut në këtë Komunë. Këta mësimdhënës falë këtyre marrëveshjeve do të kenë zbritje çmimesh prej 8 % në "Blerta Pharm" te Mr. Ph. Rexhep Halimi. Një marrëveshje tjetër...

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2017

Gazeta Vjetore

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook

Butoni posht