Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Edhe një marrëveshje në shërbim të anëtarësisë në Prishtinë

nextmarketSBASHK-u po vazhdon me aktivitetet në shërbim të anëtarësisë në të gjitha Komunat e Kosovës. Nga sot, krahas marrëveshjeve me Ordinancën Stomatologjike "ARDI –DENT" në Prishtinë,të cilën e përfaqëson dr. Fetije Osmani,me Ordinancën Stomatologjike "MO- DENT " në Prishtinë, e përfaqësuar nga dr. Sokrat B. Morina, i shtohet edhe marrëveshja me "Next Market", që ndodhet në Kodrën e Trimave. Këtu mësimdhënësit kanë mundësi të blejnë artikuj ushqimor dhe artikuj të tjerë të nevojshëm dhe krahas çmimeve, që janë më të lira se në vendet tjera, anëtarët e SBASHK-ut gëzojnë zbritje për 2 %.nextmarket1 Kjo marrëveshje është në shërbim veçmas të mësimdhënësve që jetojnë te Kodra e Trimave.

Butoni posht