Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Respekt meritor ndaj anëtarësisë së SBASHK-ut

Marrëveshje me "Agaj-Medical" për zbritje 30 % të shërbimeve

Prishtinë, 25.11.2021

261063587 952638515609940 4255061479285772980 nDuke shprehur respekt meritor për punën e madhe të punëtorëve arsimor nëpër vite e dekada për arsimimin e edukimin e brezave, drejtori i Ordinancës mjekësore "AGAJ-MEDICAL", dr. Atdhe Agaj me bashkëpunëtorët kanë vizituar SBASHK-un dhe fillimisht kanë bashkëbiseduar me kryetarin Rrahman Jasharaj dhe koordinatorin për organizim të brendshëm Ymer Ymeri. Drejtori i kësaj ordinance ka shprehur respekt të lartë për angazhimet e SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë duke shtuar se ai, bashkëpunëtorët e tij dhe i gjithë stafi i ordinancës ruajnë kujtimet për mësuesit e tyre dhe respektin meritor për të gjithë të punësuarit në arsim, që kanë dhënë e po japin kontribut të lartë në rrugëtimin drejt diturive të reja për nxënësit e tyre.
Kryetari i SBASHK-ut Jasharaj dhe koordinatori Ymeri kanë falënderuar dr. Atdheun dhe gjithë stafin e kësaj Ordinance për vullnetin e shprehur që të lidhin marrëveshje që siguron zbritje çmimesh prej 30 % për Vizita mjekësore, Vizita mjekësore shtëpiake, kujdesi ndaj plagëve, pastrimi dhe lidhja e tyre me fashë, dhënia e injeksioneve , dhënia e infuzioneve, inhalime, vendosja dhe ndërrimi i kateterit urinar, marrja e gjakut dhe urinës për analiza, EKG me interpretim, klizma pastruese, vendosja e sondës nasogastrike, trajnimi i dekubitit, transporti mjekësor për të sëmurit brenda dhe jashtë Kosovës, Asistenca në shtëpi dhe spitale 12/24 orë.
Do theksuar se kjo zbritje në gjithë këto shërbime , përveç për anëtarin e SBASHK-ut vlejnë edhe bashkëshorten a bashkëshortin, fëmijët dhe prindërit e anëtarit të SBASHK-ut.

Butoni posht