Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

Kërkesa të shumta për pjesëmarrje në trajnimet e licencuara të SBASHK-ut

Kolegët e ndarë në 9 grupe filluan trajnimet këtë të mërkurë

Prishtinë,10.09.2020
119169272 628223624510915 2383245738713873619 nMe të filluar të ciklit të dytë të trajnimeve nga larg në SBASHK kanë ardhur shumë kërkesa të kolegëve tanë përmes kryetarëve të nivelit komunal sindikal. Koordinatori por organizim të brendshëm Ymer Ymeri bashkë me zyrtaren për trajnime dhe gjithë stafin e SBASHK-ut kanë bërë përgatitjet e duhura dhe kjo e mërkurë shënoi fillimin e trajnimeve për kolegët tanë nga Lipjani, Mitrovica, Malisheva, Gjilani, Vitia, Prishtina, Dragashi, Vushtrria, Klina, Novobërda, Kaçaniku e komuna të tjera.saff
Duke respektuar vullnetin e tyre ata janë ndarë në 9 grupe dhe atë 3 grupe për trajnimin "Forcimi i kapaciteteve për udhëheqjen efektive të dialogut social", me trajnerët Blendor Shatri, Safet Beqiri e Ramadan Gashi, dy grupe për trajnimin "Edukimi medial dhe roli i tij në zhvillimin shoqëror dhe demokratik", me trajnerët Sami Shala e Blerta Blakaj. Po ashtu këtë të mërkurë filloi ky aktivitet për dy grupe në trajnimin "Udhëheqja dhe planifikimi strategjik në Arsimin Parauniversitar" me trajnerët Hysen Sogojeva dhe Besim Kryeziu dhe për dy grupe të tjera në trajnimin "Mësimdhënia e gjuhës dhe letërsisë shqipe për ciklin fillor dhe të mesëm" me trajnerët Mentor Mani dhe Pranvera Haziri. Fillimi i trajnimeve nëpër grupe kanë nisur në distancë kohore prej 15 minuta me qëllim që te fillimet e tyre të kyçen kryetari i SBASHK-ut Rrahman Jasharaj, nënkryetarja Vjollca Shala dhe koordinatori për organizim të brendshëm Ymer Ymeri. Duke bashkëbiseduar me pjesëmarrësit e këtyre trajnimeve kryetari Jasharaj ka përgëzuar pjesëmarrësit në këtë aktivitet duke shprehur respekt për angazhimin maksimal të koordinatorit Ymer Ymeri dhe gjithë stafit qendror për organizimin sa më të mirë të trajnimeve dhe për realizimin e detyrave të shumta në shërbim të anëtarësisë. Kryetari ka shprehur respekt meritor edhe për trajnerët, të cilët janë shembull i shkëlqyer i përkushtimit dhe po japin kontribut me vlerë në rrjedhën e mbarë të këtij aktiviteti.
blKoordinatori për organizim të brendshëm Ymer Ymeri pas kësaj u ka dhënë sqarime lidhur me rrjedhën e trajnimeve pjesëmarrësve në të 9 grupet e trajnimit që kanë nisur me këtë aktivitet të mërkurën e 9 shtatorit.
Trajnimet do të vazhdojnë për katër ditë me radhë duke realizuar me përpikëri temat e planifikuara dhe duke zhvilluar bashkëbiseda e duke kryer detyra të shumta , që dëshmojnë për arritjet e pjesëmarrësve në këtë aktivitet të rëndësishëm të SBASHK-ut në shërbim të anëtarësisë.

Butoni posht

Marrëveshjet

Formulari për kartela sindikale

Gazeta Vjetore 2019

sbashk cover2019s

Facebook

Na ndiqni nëfacebook apo në grupfacebook