Sindikata e Bashkuar e Arsimit Shkencës dhe Kulturës

SBASHK mbështet kolegët anëtarë të AoB / SBASHK/UESCK supports AoB member colleagues

Sindikata e Bashkuar e Arsimit, Shkencës dhe Kulturës e Kosovës (SBASHK) mbështet fuqishëm dhe solidarizohet me kolegët anëtarë të AoB-së në angazhimin për realizimin e kërkesave të tyre legjitime.
Urojmë që greva e tyre dy-ditore të bëjë që institucionet të reflektojnë duke përmbushur kërkesat e kolegëve tanë në Holandë.


The Union of Education, Science and Culture of Kosovo (SBASHK) strongly supports and solidifies with AoB member colleagues in their commitment to meeting their legitimate demands.
We wish that their two-day strike would make the institutions reflect by meeting the demands of our colleagues in the Netherlands.

83268102 578850732841824 223601503577833472 n

Butoni posht